Információ


Helyszín

Nyíregyháza, Erdei tornapálya

Időpont

2019.06.22. rajt: 10 órakor

Táv

5 kilométer

Akadályok száma

18 db

Szintkülömbség

20 méter
  • Nevezhetsz egyénileg, de indulhatsz akár csapatban is (legalább 4 fővel)
  • Minden akadálynál, pályabírók ellenőrzik, hogy minden versenyző betartja-e a szabályokat, a pályavezetést, és az akadályokon történő megfelelő áthaladást.
  • Előzni természetesen lehet.
  • A sérüléseket, horzsolásokat és zúzódásokat a nevezési díj tartalmazza. 🙂
  • Sportos cuccban gyere, de arra számíts, hogy a kúszás, mászás miatt több mint valószínű, hogy koszos leszel Te is, és a ruhád is!
  • Frissítő pont a pálya elején és közepén vár.
  • Úgy teljesítsd a versenyt, hogy közben ne okozz kárt az akadályokban, az erdőben, a pályabírókban, a versenytársakban, a szervezőkben, és magadban!
  • A versenyen fotó és videofelvétel készül. Ne vedd zokon, ha jövőre esetleg Te is feltűnsz valamilyen formában az esemény reklámkampányában.


Nevezéseddel elfogadod az alábbi hivatalos szabályzatot:

Nevezésemmel kijelentem, hogy a 14. életévemet betöltöttem és a rendezvényen saját, szabad akaratomból veszek részt és tudomásul veszem, hogy a játék során esetlegesen bekövetkező balesetekért illetve személyes tárgyaimban keletkező károkért a játék szervezői felelősséget nem vállalnak.

Kijelentem, hogy az erdőre, annak növény- és állatvilágára fokozottan vigyázok, tudomásul veszem, hogy tilos a károkozás.

Kijelentem, hogy az III. Decathlon Élménypróba szolgáltatásait és az általa rendelkezésemre bocsátott felszerelést és élményelemeket (kettlebell, gumiabroncs, szalmabála, lisztes zsák, stb.) saját felelősségemre rendeltetésszerűen használom.

Amennyiben nem rendeltetésszerűen, előírás szerint használom az eszközöket és a szolgáltatásokat, és ezáltal sérülést és egyéb kárt okozok magamban vagy másban, úgy a verseny szervezőjével szembeni kártérítési igényem kizárt.

Tudomásul veszem, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a használata veszélyes szabadidős elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a rendezvény szolgáltatásait.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok.

Tudomásul veszem, amennyiben a program vis maior helyzet miatt (BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által meghatározott narancssárga jelzés életbe lépésével) elmarad, az esőnap lép automatikusan életbe, melyet a megrendeléskor rögzítettünk. Amennyiben a gyakorló pálya elvégzését követően kapjuk a riasztás, a szolgáltatás ellenértékét nem kaphatom vissza, mert a szolgáltatás meghatározó részét már igénybe vettük.

Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozatban írt feltételeket megismertem, tudomásul veszem, megtartom és azokat kötelező érvényűnek tartom a magam számára, valamint kötelezettséget vállalok arra, hogy ezen követelményeket betartatom.

Személyes adataim megadásával hozzájárulok azok hatályos jogszabályok szerinti kezeléséhez.
Beleegyezem, hogy a rendezvényen készült fotó, videó felhasználásra kerülhet és azokért semmilyen díjazás nem illet meg.
A nevezés leadását követően, részvétel hiányában a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
A fenti nyilatkozatot gondosan elolvastam és megértettem.